Den 5 oktober fotograferade jag ett höstbröllop på Örtofta Slott i Skåne. Det var finaste Louise och Jakob som gifte sig efter snart 10(!) år tillsammans. Lönnen hade skiftat till rött och hösttemat speglade sig i blombuketterna från Pretty Flowers i Lund, brudtärnornas roströda klänningar och marskalkarnas slipsar. Vilken magisk dag på slottet <3

Hur tänkte ni när ni valde datum för ert bröllop?
Vi tog den första helgen på lågsäsongen ? vi fick större frihet för en billigare peng. Dessutom slapp jag pollen, som var ett plus!

Berätta om ert tema/ledord för bröllopet!
När vi bestämt oss för höstbröllop på ett slott försökte vi bejaka den höstiga känslan med orange/rostiga färger.

Om ni har tips till framtida bröllopspar, vad skulle det vara?
Försök prioritera vad som faktiskt är viktigt och lägg fokus på de bitarna. Delegera ut uppgifter som inte är lika viktiga till de som vill hjälpa till. Försök göra något kul av förberedelserna, t.ex bubbelprovning, dansövning o.s.v. När dagen väl är kommen är det för sent för att noja, så bara njut av dagen och varandra! Det viktigaste är ju faktiskt att ni blir gifta ?

Vill du veta mer om mig som bröllopsfotograf? Klicka här
Vill du se bilderna från Louise och Jakobs provfotografering? Klicka här. 

Läs också: Novemberbröllop – Johanna & Sebastian 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *