Sara Thorngren är en konstnär och fotograf baserad i Lund med rötter i Sölvesborg

Hej kära du! Vad roligt du har hittat hit.

Jag heter Sara Thorngren, är 25 år gammal och är en sucker för kallbad, långa middagar och innerliga konversationer. Vid sidan om mitt jobb driver jag eget företag som konstnär och bröllopsfotograf. Jag har målat i flera år och det är bland det mest meditativa jag vet. Jag älskar det kreativa utloppet i att fylla en canvas med färg, samtidigt det är minst lika tillfredställande att fånga vinklar och ögonblick med kameran som annars skulle gå förlorade.

Jag hjälper gärna dig som behöver hjälp med bröllopsfotografi eller om du vill pryda väggarna med ett nytt tavelmotiv.

Välkommen till min kreativa oas!

Fotograf: www.majasfoto.com
För dig som vill veta mer, här är fem saker du kanske inte vet om mig:

1. Jag ÄLSKAR unicorns till den grad att det blivit en standardpresent från mina vänner. Mobilskal, gosedjur, sugrör, nyckelringar – you name it! Drömmer om unicorn-morgontofflor…

2. Jag har målat en buss i hippiestil på ett surfingläger i Australien. Det största jag målat någonsin och går att se här.

3. Jag har en sned stortå som jag fått operera rak… TVÅ GÅNGER! När gipset togs bort efter första operationen blev den sned igen och förklarades som ”tåns inre kraft” av läkaren. Efter en andra operation är den relativt rak igen.

4. Jag håller på att lära mig att åka skateboard. Dels för att det är kul, men mest för att jag misstänker att jag och min fästman kommer att få skaterkids och jag vill inte bli utanför :’). Började i hjälm och full mundering, men nu rullar det faktiskt framåt!

5. Jag har varit sommarpratare i lokalradion. Om du inte kan få nog av mig så finns sommarpratet att lyssna på här.

Vill du veta mer? Har du några frågor? Var inte rädd att skicka ett meddelande. Jag svarar alltid så fort jag kan.

Gå till min Facebooksida här.

Sara Thorngren