Den 9e november gifte härligaste Johanna och Sebastian sig ? Jag var med i 12 timmar och det var en så ROLIG dag att föreviga. Särskilda inslag som jag kommer ihåg är ”första ölen som nygifta” och att alla gäster dansade conga line mellan rummen. Skillnaden mellan t.ex. ett juni och ett novemberbröllop är framförallt att solen går ner mycket tidigare. Det påverkar körschemat genom att gruppbilderna tas tidigare, men annars är det andra detsamma! Jag passade på att ställa 3 frågor om deras tankar kring bröllopet.

Hur tänkte ni när ni valde datum för ert bröllop?
Jag, Johanna, har alltid velat ha ett höstbröllop och när vi besökte lokalen vi gifte oss i var det första passande datumet som var ledigt av en ren slump också samma datum som vi träffades på sju år tidigare. Det är fint med alla färger och våra gäster fick något extra att se fram emot i höstmörkret.

Berätta om ert tema/ledord för bröllopet!
Vi hade inte riktigt något tema, men våra ledord var färgglatt och festligt för våra gäster (i och med höstmörker!). Vi ville att det skulle vara högtidligt men att gästerna kände sig avslappnade.

 

Om ni har tips till framtida bröllopspar, vad skulle det vara?
Det är så lätt att säga detta i efterhand, men oroa er inte! Människorna runt omkring vill mer än gärna hjälpa till och allt löser sig tillslut. Köp heller inte så mycket saker, vi använde typ hälften av de vi köpte. Lägg hellre pengar på något som betyder något för er, som en amazing fotograf!

Stort tack Johanna och Sebastian för att ni tog er tiden att svara och att jag fick vara med och föreviga er dag!!

Lokal: Stallgården Fuglie
Catering: Pembert Gustafsson
MUA: Anduenas Make up
Klänning: David’s Bridal
Kostym: Suit Supply

Läs också: Lovisa & Viktors oktoberbröllop
Vill du veta mer om mig som bröllopsfotograf? Klicka här

Ett svar på ”Bröllop i november – Stallgården”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *