Josephine och Louis-Phillipe ❤️ sommaren 2015 satt jag och Josephine på ett pappersbruk och medan maskinerna gick (och min truck stod parkerad) så skaffade vi tinder ihop. Swipeade och skrattade. Men några månader senare så dök LP upp på Josephines mobilskärm. Filmografen från Kanada på genomresa i Sverige. Det blev en match, som ledde till timmar av Skypesamtal och en rekordlång första dejt (en hel vecka!!!) Nu bor de i Montreal ihop och i den 8e juni fotograferar jag DERAS BRÖLLOP ❤️

Vid juletid var de hemma i Sverige och vi passade på att ha deras provfotografering. Med ett lager snö på marken, kärlek (och hundar!) så blev det en magisk session med mycket skratt, bus och kärlek.

Vill du veta mer om mig som bröllopsfotograf? Klicka här

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *