Internationella kvinnodagen

På Internationella kvinnodagen släpps printet ”Power of Women”. Intäkterna går oavkortat till Kvinnojouren Lund.

Det är med stor glädje jag presenterar printet ”Power of Women”. Originaltavlan målade jag för fem år sedan och skänkte sedan till Kvinnojouren Lund. Min förhoppning var att de som såg tavlan skulle finna styrka och mod.

Kvinnojouren Lund verkar mot kvinnoförtryck i alla dess former. De ger våldsutsatta och deras barn stöd och hjälp samt arbetar förebyggande mot våld i nära relationer. Kvinnojouren Lund erbjuder stöd för dig som är våldsutsatt, oberoende kön. De finns där när du vill prata och kan ge råd och stöd för att du ska kunna förändra din situation. Läs mer om Kvinnojouren Lund här.

Att vara feminist är självklart i teorin, men i vardagshandlingarna är det svårare. Det gäller att vara stark och stå upp för ens rättigheter. Men om den som står en allra närmast skadar en, då är det svårare. Våld mot kvinnor är ett tabubelagt ämne. En kan känna en skam och varken veta om en ska anmäla, lämna eller stanna i hopp och att personen ska ändra sig. Oavsett vad du känner, så finns Kvinnojouren där som stöd.

Vill du köpa ett exemplar och samtidigt stötta en otroligt viktig organisation. Mejla då info@kvinnojourenlund.se. 

Printet är tryckt på 300g tjockt papper i A3-storlek. Silverdetaljer är sedan vitmålade för hand, numrerat och signerat.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *