Vårkänslor och kärlek i luften

Det fullkomligt spritter i kroppen av känslan av vår och kärlek. Glädjen när trädkronorna slår ut och omgivningen blir till en grön potpurri är allt svårslagen.

Igår var jag på workshop med Fatta Foto. Maja och Elin hade gjort ett så otroligt fint jobb: allt från första bemötandet med små goodie bags till upplägget av hela dagen. Gick in i en total bröllopsbubbla – det var en sån ynnest att få umgås med andra bröllopsfotografer en hel dag!

Workshopen avslutades med en stylad fotografering i grönskan och jag fullkomligt rusade till datorn när jag kom hem (och fortsatte när jag kom hem 02.00 från en utekväll och redigerade in på småtimmarna.) När jag är inne i ett kreativt flow är det svårt att stoppa, oavsett om det handlar om att måla eller att fotografera. Här kommer ett urval av bilderna som togs:

Hår & smink: My Ida Johansson
Trycksaker: Anna Göran Design
Workshop: Fattafoto

Vill ni veta mer om mig som bröllopsfotograf? Klicka då HÄR.

Letar ni bröllopsfotograf? Kontakta mig HÄR för bokningsförfrågan.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *