Välkommen till sarathorngren.se

Först och främst vill jag tacka Victor Jivhed som hjälpt mig bygga denna fantastiska hemsida med funktioner som en webbshop med kortbetalning, kampanjkoder, portfolio och inte minst en blogg. Är riktigt imponerad!
Det känns fint och spännande att ha ett forum där jag kan att kunna uttrycka mig fritt. En egen hemsida som sammanför det jag brinner för: konst, fotografi och samhällsfrågor. Ibland känns det nämligen som att jag är så fokuserad på att marknadsföra mina prints att själva konsten och personen bakom faller platt, en blogg känns därför som ett perfekt komplement! Har också valt att importera blogginläggen från 2014 och min tid som språkrör för Grön Ungdom Syd.

Varmt välkommen hit!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *