11666067_10206121588471883_5282260995996884370_n

 

Hej,

Lite mer än ett år har gått sedan valrörelsen och politiskt sätt så har mycket hänt. Jag tänker på decemberöverenskommelsen och det faktum att Sverigedemokraterna lyckas få uppmärksamhet hur vi än gör. De kraftiga flyktingströmmarna gör att Sverige som samhälle förändras och vi står nu i beslutfasen i vad för Sverige vi vill ha i framtiden. Stängt eller öppet?

På personligt plan så reste jag till Australien direkt efter valet 2014 men återvände sedan till Lund i årsskiftet för att studera politisk kandidat och för att jag var nominerad till ledamot i utbildningsnämnden och nämndeman i Lunds tingsrätt. I somras så fick jag äran att vara sommarpratare i Sölvesborgs närradio. I mitt avsnitt så pratar jag om min inställning till livet och väver in en del politiska åsikter. Jag berättar om min längtan efter att bo i Paris och att jag tillslut valde att följa magkänslan och flyttade hit.

 

 

Här finns det om du är nyfiken att lyssna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sara Thorngren