Öster Silvbergs gruva

Att fotografera bröllop i Dalarna… ja var ska jag börja. Bröllopet var beläget i en stuga en halvtimme utanför Borlänge, med en First Look vid en kyrkoruin, porträttfotografering vid Öster Silvbergs gruva och i en dramatisk skog. En intim vigsel ute på en udde vid en sjö – ja ni hör ju! Det blev ett unikt, regnigt men ack så kärleksfullt bröllop.

Detta var även min första gång ovanför Stockholms breddgrader så jag passade på att stanna lite längre. Jag kom till Rebecka och Markus redan på torsdagen och kände mig som hemma från första stund. Att hänga med paret så mycket innan själva bröllopet gjorde helgen extra värdefull.

Nedan följer ett urval bilder son Rebecka och Markus fick som sneak peek. Håll utkik, det kommer att komma  fler bilder!

Öster Silvbergs gruva
Öster Silvbergs gruva
Lantligt och naturligt bröllopstema
Intim utomhusvigsel i Dalarna

Brud i sneakers och genomblöt klänning, en äkta kämpe!

Tack Rebecka och Markus för att jag fick vara med och föreviga er dag. Ni är guld <3 Vill du veta mer om mig som bröllopsfotograf? Klicka då här. 

Den 13 augusti 21.00 släpps en IGTV med Behind The Scenes från bröllopet, du hittar min Instagram här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sara Thorngren