Rebecca och Kim bokade bröllopsfotograf för 12 timmar och deras bröllop var verkligen något extra. Uppe i Arbogas skogar i den mest magiska lokalen, finaste gästerna och underbaraste bröllopsparet! Det regnade till och från hela dagen, Rebeccas hår fick lockas om två gånger, projektorn åkte i golvet mitt under ett tal med räddades snabbt upp av de bästa gästerna. Rökbomber, tomtebloss, regn och kärlek. Så himla mycket kärlek.

Nedan har Rebecca berättat mer om deras tankar kring bröllopet, tema och varför de valde att hålla nere antalet gäster. Var beredda på en stor dos inspiration <3

Berätta mer om ert tema för bröllopet
Det som satte grunden för ”temat” av vårt bröllop var lokalen som festen/middagen skulle hållas i. Hade en tydlig vision om hur det eleganta och krispigt vita stod i kontrast med busiga gröna växter i den lokalen! Det fick bli temat! Som också visade sig när jag valde och sydde upp min klänning, slät och elegant tillsammans med en helt underbar bukett av busigt grönt ihop med vita maffiga blommor!

Hur tänkte ni när ni valde antalet gäster till ert bröllop?
Vi hade strax under 40st gäster! För oss blev det enkelt att begränsa till den släkt vi har regelbunden kontakt med och vänner som vi regelbundet umgås med! Vi ville ha en avslappnad stämning med dom närmsta närvarande!

Nu ett år i efterhand: vad är ert starkaste minne?
Nu med lite distans skulle jag skulle säga hela middagen! Den var så. jäkla. rolig! Det var många överraskningar och roliga tal genom hela middagen. Önskar verkligen man kunde få återuppleva det! Också starkt minne – hur min kropp skakade så mycket att jag typ hoppade sekunderna innan jag och pappa skulle göra entré i kyrkan! Haha aldrig upplevt den känslan innan.

Om ni har tips till framtida bröllopspar, vad skulle det vara?
Prata igenom om ALLT gällande bröllop innan ni ens bestämmer att ni ska gifta er haha. Det gjorde iaf för oss att hela bröllopsplaneringen och tiden innan bröllopet var full av njutning och lugn! Vi behövde knappt prata gällande alla tusen beslut eftersom vi redan visste exakt vad/hur vi båda ville ha det, vi checkade typ bara av med varandra! De få beslut vi var oense om till en start var redan avklarade o diskuterade innan vi bestämde att vi skulle gifta oss så att säga!

Tack, tack, tack för att ni valde att boka mig som er bröllopsfotograf. Ert bröllop är en dag jag aldrig kommer att glömma ❤️

Vill du veta mer om mig som fotograf klicka HÄR.
Se fler bilder med rökbomber HÄR.
Vill du se mer från Rebecca & Kims bröllop? Se en Behind The Scenes-video HÄR.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *