Sara Thorngren Education

När? Söndagen den 4e oktober kl. 9.30-17.00
Var? Beyond Us, Södra Vallgatan 5, Malmö

“Jag vill ha en strategi som jag kan börja följa. En plan hur jag ska nå ut till fler helt enkelt.”
“Jag vill veta hur man når ut till potentiella kunder, hur ska dom hitta till en?
“Jag brottas mycket med frågor kring att vara genuin och äkta på Instagram”
“Jag har svårt med strukturen kring marknadsföringen”

… Känner du igen dig? Du är inte ensam!

I vintras gjorde jag en behovsanalys på Instagram och frågade Vad har du för utmaningar med marknadsföring och vad skulle du vilja ha hjälp med? Svaren fyllde totalt tre(!) A4-sidor och för många var problemen desamma.

… och vet du! Det finns teorier och verktyg som kan hjälpa dig!

Jag vill hjälpa dig att markandsföra dig som bröllopsfotograf så att det alltid är glasklart VAD du ska göra, HUR du ska göra och framförallt VARFÖR du lägger ner tid på något. Marknadsföring kräver mycket jobb men med en tydlig plan och strategi så blir det 100 gånger enklare att kommunicera direkt med din målkund.

SCHEMA:

 • Hej och introduktion!
 • Teoripass 1
  Grunderna i marknadsföring med fokus på att bygga ett starkt varumärke som bröllopsfotograf. Hur ofta eller hur sällan du än postar ska det vara glasklart för din målkund vem du är och vad du erbjuder.
 • Arbetspass 1
  Definiera ditt koncept! Interaktiva övningar med utgångspunkt från en workbook som du kan ta med dig hem och fortsätta arbeta i.
 • LUNCH En supergod lunch från Beyond Us som såklart ingår i priset
 • Teoripass 2
  Kundresan – Ibland kan det kännas som en stor, svart cyberrymd där fotografer försöker kommunicera utan att nå fram. Under denna lektion kommer vi att djupdyka i vem det är som befinner sig på andra sida skärmen: dina framtida bröllopspar och vad som krävs för att du ska få deras bokningsförfrågan.
 • Arbetspass 2
  Vad fattas i din externa kommunikation och vad ska du posta under den närmaste tiden.
 • Porträttfotografering! 
  Vi avslutar dagen med att ta porträttbilder på varandra som du kan använda på din hemsida och i dina sociala kanaler.

DU GÅR HÄRIFRÅN MED:

 • Massa ny kunskap
 • En workbook med checklistor för Facebook, Instagram och din hemsida
 • Porträttbilder på dig själv
 • En läxa: Inom 2 veckor ska du ha postat 1 nytt inlägg på sociala medier. Jag kommer att följa upp och peppa dig ?
 • Bonus!! Alla som går workshopen får halva priset på webbutbildningen (värde 1450kr) som släpps i november!

PRIS: 1900kr exklusive moms

Workshopen är coronaanpassad och erbjuds endast till 6 personer. Just nu finns det två platser kvar! Du anmäler dig genom att mejla i kontaktformuläret nedan. Bara säg till om du har någon som helst fråga ?

Q&A

Måste jag vara inriktad på bröllopsfoto för att gå på workshopen?
Inte nödvändigtvis! Mina teorier och modeller som utgår från en kurs som heter ”Service & relationship marketing” som jag sedan modifierat och applicerat på bröllopsfoto. Under workshopen kommer de flesta exemplen utgå ifrån det är bröllopspar som är målgruppen men du kan använda samma teorier för att marknadsföra andra tjänster också.

Vad händer om jag blir sjuk?
Din och vår hälsa kommer alltid först ? Om du är sjuk/känner av symptom får du självklart pengarna tillbaka.

Hur sker betalningen?
Betalningen sker via faktura. Halva beloppet faktureras innan workshopen och resterande belopp efteråt.

Vad skiljer workshopen från webbutbildningen?
Den absolut största skillnaden är att workshopen blir av nu i höst, medan lansering för webbutbildningen är framflyttad till vinter 2021 eller hösten 2021. Så den som vill få verktyg och komma igång med sin marknadsföring nu rekommenderar jag ska anmäla sig till workshopen. Den går igenom mycket av det som sedan kommer finnas med på webbutbildningen. 

Jag heter Sara och är en sucker för kallbad, långa middagar och innerliga konversationer. Vid sidan om mitt jobb som PR-konsult driver jag eget företag som konstnär och bröllopsfotograf.

När jag tog steget att bli bröllopsfotograf var jag så nervös. Det fanns ju redan så många skickliga bröllopsfotografer och varför skulle någon vilja boka mig? Men är det något jag kan så är det faktiskt marknadsföring. Jag är en total Instagramnörd (skrev t.o.m. min uppsats om identitetsbyggande på Instagram). Utifrån modeller som jag lärt mig  under mitt utbyte på University of Melbourne skapade jag en marknadsföringsstrategi. Istället för att jämföra mig med andra bröllopsfotografer och hoppa på temporära trender, postade jag endast det som följde min strategi och som byggde mitt varumärke som bröllopsfotograf. Och vet du? Det funkade! Om du vill så lär jag dig gärna hur jag gjorde.

Då jag själv jobbar heltid kan jag bara ta emot ett begränsat antal bröllop per år, men det hindrar inte mig från att hjälpa andra bröllopsfotografer att nå sina bokningsmål ?

Du hittar min Instagram HÄR.