Gravidfotografering i Hässleholm med finaste Matilda och Robin, 20 september 2020 🧡  Vi fotograferade i en och en halv timme vid Hovdala slott och åh så mysigt det var! Det här var första gången Matilda och Robin fotograferades ihop så det blev både par- och gravidfotografering i ett.

Blev också helt tagen av miljön: för att både ha gått gymnasiet samt bott i Hässleholm i 1,5 år blev jag helt förbryllad att jag inte att ha besökt Hovdala slott innan! Hit vill jag igen!

Fina Matilda och Robin, tack för att ni valde att boka mig som er fotograf!

Är du och din partner intresserade av en gravidfotografering? Varmt välkommen med er förfrågan:

Vill du veta mer om mig som bröllopsfotograf? Klicka då här.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *