Sara Thorngren är en konstnär baserad i Lund med rötter i Sölvesborg

Hej kära du! Vad roligt du har hittat hit.

Jag heter Sara Thorngren och är 25 år gammal. Välkommen till min hemsida och kreativa oas!

För dig som vill veta mer, här är fem saker du kanske inte vet om mig:

1. Jag ÄLSKAR unicorns till den grad att det blivit en standardpresent från mina vänner. Mobilskal, gosedjur, sugrör, nyckelringar – you name it! Drömmer om unicorn-morgontofflor…

2. Jag har målat en buss i hippiestil på ett surfingläger i Australien. Det största jag målat någonsin och går att se här.

3. Jag har en sned stortå som jag fått operera rak… TVÅ GÅNGER! När gipset togs bort efter första operationen blev den sned igen och förklarades som ”tåns inre kraft” av läkaren. Efter en andra operation är den relativt rak igen.

4. Jag håller på att lära mig att åka skateboard. Dels för att det är kul, men mest för att jag misstänker att jag och min fästman kommer att få skatekids och jag vill inte bli utanför :’). Började i hjälm och full mundering, men nu rullar det faktiskt framåt!

5. Jag har varit sommarpratare! Obs! I lokalradion, så är inte så coolt men ändå! I två timmar pratar jag om olika livsval en tagit som 22åring, allt från min adoption till klimatdepression, varför jag började måla och flytten till Paris. Om du inte kan få nog av mig så finns sommarpratet att lyssna på här.

 

Vill du veta mer? Har du några frågor? Var inte rädd att skicka ett meddelande. Jag svarar alltid så fort jag kan.

 

Sara Thorngren