Förra helgen följde jag med till Mattias hemtrakter och en alldeles idyllisk sommarstuga där hans barndomsvänner befann sig.


Lämpligt nog fanns där en liten sjö precis utanför. Vilken dröm!

Fick reda senare på att det var Björns morfar grävt som upp dammen själv för en herrans massa år sen. Ha! Snacka om att ta lyckan i sina egna händer. Undrar var han gjorde av all jord…


Dopp i varmt vatten


varvades med tupplurar i solen


och valpgos! En så mysig helg uppe i Småland.

Några dagar senare tog jag mina sista bilder med min Nikon D7100, då jag efter lång betänketid äntligen köpte mig en fullformatskamera. En Nikon D750 och till det objektiven 24-70mm F2.8 och ett 50mm F1.4.  När jag och Mattias förlovade oss började tankarna om att bli bröllopsfotograf gro. Det låter kanske löjligt men nu när jag själv ska gifta mig om två år känns det som att jag har en koppling till andra bröllopspar som jag inte haft tidigare. När jag fick förfrågan av mina vänner att fotografera deras bröllop år 2019 gjorde jag tillsist slag i saken. Det är en så saftig investering, men jag intalar mig själv att det är värt det. Jag älskar att fotografera och är i ett sådant mode när jag finner inspiration överallt. Plöjer igenom instagram, går med i facebookgrupper för fotografer och bara ikväll när jag och Mattias var ute på löptur så spottade jag olika photo locations på vägen. Längtar tills om tre veckor då jag ska fotografera mitt första bröllop

Ska du gifta dig eller vet du någon som ska gifter sig? Kontakta mig gärna, det skulle vara en ära att föreviga din dag!

Avslutar med de två absolut sista bilderna tagna med min Nikon D7100 & 35mm 1.8F.


På väg hem från stranden fann vi alla dess solrosor. Alltså, sommaridyllen!

Nu kan du följa mig på Bloglovin för att inte missa några inlägg. Där kan du följa alla dina favoritbloggar och få uppdateringar när det har publicerats något nytt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sara Thorngren